dissabte, 3 de desembre de 2011

MINICOLÒNIA 17-18


Estimades famílies,

Us informam que el proper cap de setmana, els dies 17 i 18 de desembre, tot l’esplai parteix de Minicolònia de Nadal al casal d’Alaró “s’Olivaret”. Per això, ens trobarem dia 17, a les 10 hores, al mateix Casal de barri per partir cap a la nostra destinació. Cal comentar que el cost de la minicolònia és de 15 euros que s’han d’abonar prèviament, pel fet que hi ha un nombre de places limitades, per a assistir a aquesta activitat.

El material que hem de dur, per passar aquest cap de setmana, és el següent:
-Sac de dormir
-Roba d’abric
-Muda de recanvi
-Calçat de muntanya
-Estris d’higiene personal: raspall de dents, dentifrici.
-Pijama
-Llanterna
-Capelina (per si plou)
-Dinar del mateix dissabte
-Berenars de dissabte (matí i horabaixa)
-Sopar dissabte vespre
-Cantimplora i aigua abundant
-Plats i coberts de plàstic

Finalment, ens trobarem diumenge 18, a les 12 hores, per concloure la minicolònia amb un dinar per compartir, per a la qual cosa cada família hauria d’aportar la beguda, un plat de menjar o unes postres.

….......................................................................................................................................................

A més, us recordam a aquells que no hagueu fet el pagament anual de l'esplai que cal fer l'ingrés de 35 euros, el més aviat possible, i entregar el resguard al monitor o a la monitora pertinent. D'altra banda, també es fa imprescindible que entregueu la fotocòpia de la targeta de la seguretat social i que empleneu el full d'autoritzacions legals pertinents. Per poder anar a la Minicolònia, cal haver entregat tota la documentació i haver fet el pagament de la inscripció.

Podeu descarregar-vos els documents al nostre lloc web: www.esplaixiroi.org i fer l'ingrés a LA CAIXA: 2100-1343-17-0200068564 (amb el nom de l'infant).


Atentament,

L’equip de monitors/es del Xiroi.