dilluns, 13 de febrer de 2012CARNAVAL


Us informam que el proper dissabte dia 18 de febrer, tot l'esplai realitzarà un dia conjunt de CARNAVAL, per a la qual cosa cadascun dels grups aquest dissabte passat ha realitzat la seva disfressa pertinent. Cal que acompanyeu els vostres fills/es a les 10 hores, al casal, com cada dissabte i, a les 11:15 hores podreu reunir-vos amb tots nosaltres per tal de realitzar un magnífic dematí d'esplai entre famílies, infants, joves i monitors/res, que conclourà a les 13 hores.

Durant el temps del pati, el grup de grans realitzarà una venda de berenar, per tal de recaptar fons de cara al campament d'estiu. Així, podreu gaudir un fantàstic Berenar Atòmic (bocí de coca + suc) per tan sols 1.50 euros!

Demanam que els participants dels següents grups, aquest dia duguin el següent:
-PETITS: vestimenta integra de negre i dur cartrons de paper de vàter.
-MITJANS: vestimenta integra de blanca, negre, grisa o marro.
-GRANS: venir vestits de negre i un pal (ja sigui de fregona, granera...)
Aprofitam per informar-vos que, la setmana que ve, en acabar l'esplai, totes aquelles persones que vulguin comprar la camiseta de l'esplai podran anotar-se en un listat. Cal comentar que el cost de les camisetes és de 8 euros, per totes aquelles persones que s'afanyin a comprar-les, ja que a partir de dia 31 de març el seu cost serà de 10 euros.

Moltes gràcies,
L'equip de monitors.