divendres, 17 d’agost de 2012

Diari d'un campament:

benvolgudes famílies,

ahir va ésser un quadre. Aquell home groc ens feia pagar per tot, per les menjades, per jugar, per anar al bany... va ésser una sensació bastant horrorosa. Durant la tarda ens vam haver d'organitzar una mica per aprendre a gestionar aquestes mongetes i l'organització de la nostra petita societat. Així sorgiren polícies, banquers, mafiosos, sindicalistes i un president.

Al vespre, durant el sopar hi va haver una revolta per part dels nins i nines. Trobaven que els preus eren desmesurats, que el que demanava el senat suprem estava fora de qualsevol lloc i varen ocórrer nombroses manifestacions.

Al principi pareixia que el senat no escoltaria les propostes dels nins i nines perquè l'únic que volien era guanyar més i més mongetes. Ara bé, després de dur a terme un diàleg entre els nins i nines que reclamaven justícia i el senat es va arribar a un consens, que a partir d'aquell moment els serveis públics serien gratuïts i que el preu de les menjades seria més igualat.

Avui això s'ha dut a terme i pareix que estàvem assolint una harmonia fins que un sector ha començat a robar diners de les arques públiques. Això ha fet que el senat suprem necessités cobrar més als nins i nines per arribar a un equilibri.

De moment, tot preu està més o menys consensuat i respon a la igualtat que reclamaven els nins i nines.

Ara bé... es varen robar diners de l'ofrena que li férem al gran totem... això vol dir que el gran tótem i Déu de la tribu tal vegada s'enfadi...

Ara mateix funcionem amb plena harmonia però estam pendents del que faci el gran tótem Déu de la tribu...

Estam agafant una mica de por pel que pot passar...

Però no passeu pena... ho sabrem solucionar...

2 comentaris:

Mercedes ha dit...

Guau!!!! Aquesta tribu i les seves peripècies amb aquests visitants/es cada vegada més s'assemblen a la realitat dels nostres polítics....
Quina enveja que feis!!!! I quins records de joventut!!!

Gràcies per anar comentant el que esteu vivint.

Anònim ha dit...

SUBE LAS FOTOS YAAAAA!