dimarts, 27 de novembre de 2012

Estimades famílies,

Us informam que el proper cap de setmana, els dies 15 i 16 de desembre, tot l’esplai partim de Minicolònia de Nadal al Casal de la Porciúncula, a Palma. Aquest cop dormirem en tendes d’acampada, encara que disposam d’instal·lacions d’aixopluc, per si de cas plou, així com també de bany. Per tot això, ens trobarem el mateix dia 15 a les 9.30 hores al casal de barri, per tal de partir cap a la nostra destinació.

Finalment, us proposam acabar la minicolònia amb un dinar per compartir, dia 16 de desembre, amb totes les famílies (cadascuna de les quals cal que aporti un plat de menjar per compartir amb la resta de famílies) a les 13 hores al casal de la Porciúncula. Demanam que, si és possible, quedeu a dinar el mateix diumenge ja que és un espai que reservam de la mateixa acampada per tal de conèixer-nos millor i que els familiars pugueu tenir un contacte directe amb la resta de participants, el lloc on hem fet la minicolònia i l’equip de monitors/res (i hi haurà sorpreses per als familiars que quedeu!).

Cal comentar que les places són limitades i que, per poder anar de minicolònia, cal haver entregat la inscripció, haver fet el pagament de l’activitat de 10 euros i venir amb moltes ganes de passar-s’ho bé!

Per poder passar aquest cap de setmana, cal equipar-se amb:
-sac de dormir
-roba d’abric (remarcam que cal dur roba d’abric, a poder ser impermeable, còmoda i calenta)
-muda de recanvi
-calçat de muntanya
-pijama
-màrfega
-raspall de dents + dentifrici
-llanterna
-dinar i berenars, del matí i de l’horabaixa, del mateix dissabte. L’esplai aporta el sopar i el berenar del dia següent.
-plat de plàstic + coberts + torca-boques (de tela) + tassó
-cantimplora amb aigua abundant
-capelina (per si de cas plou)

Cal recordar que no és convenient dur ni llepolies ni aparells electrònics (mòbils, mp3, consoles, etc.) a l’acampada. Us recomanam que poseu el nom i els llinatges a les pertinences de cada participant, per tal de localitzar-les amb facilitat.

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres a esplaixiroi@gmail.com