dimecres, 15 de maig de 2013


Estimades famílies,

Us informam que el proper diumenge 19 de maig, de les 9 a les 13 hores, tal com us vàrem comentar fa temps, durem a terme el Mercadet solidari d’objecte de segona mà i d’oportunitat. Per això, demanam un cop més la vostra ajuda per tal de recaptar el major nombre d’objectes que es puguin vendre aquest diumenge. Dissabte, dia 18, farem esplai com sempre i podreu dur tot el material que tengueu per a vendre’l diumenge: CD, vinils, pel·lícules, roba, sabates, joguines, objectes de decoració i de vaixella, mobles (no gaire grossos), etc.
Pregam, però, que els objectes, tot i ser de segona mà, es trobin en bones condicions per al seu ús. Igualment, demanam la vostra ajuda per a què facem la màxima difusió possible: reenviant correus, a través de les xarxes socials o amb el boca a boca, pel fet que els guanys es destinaran íntegrament per als vostres infants i joves del club d’esplai xiroi.

Vos informam també que aquest dissabte 18 es repartiran les paperetes a totes aquelles persones que hagin fet la prereserva al campament d’estiu.
Moltes gràcies per la vostra atenció,

L’equip del Xiroi.