diumenge, 14 de juliol de 2013

Darrer pagament Campament d'estiu

Benvolgudes famílies, 

després de la pamboliada ja sabem el preu definitiu del campament d'estiu. Degut a la poca afluència al sopar, no s'ha tret gaire beneficis, la qual cosa vol dir que el preu del campament no baixa molt del preu proposat inicialment. Els monitors teníem moltes esperances posades en la pamboliada, però la realitat va ser una altre. Amb els doblers guanyats vàrem pagar les despeses i poca cosa més.

Per aquest motiu i, sentint-ho molt, el preu del campament només ha baixat 5€ quedant de la següent manera:

1. Nins sense germans: 260€ (falta per pagar 110€).
2. Dos germans: 225€ cada un (falta per pagar 75€ cada un).
3. Tres germans: 185€ cada un (falta per pagar 35€ per germà).

A més, recordar-vos que, com cada campament, les persones que no han estat inscrites durant el curs regular a l'esplai han de pagar els respectius 35€. Pensau que aquests 35€, les persones que han estat a l'esplai els han pagat en concepte d'assegurances i altres despeses que també són necessaris pel campament.

La forma de pagament del restant del campament pot ésser de dues maneres:

1. Per transferència o ingrés al compte corrent de l'esplai. El número de compte és: 2100-1343-17-0200068564. Posant: Campament + el nom del nin.

2. Pagament en efectiu. El proper dissabte dia 20 hi haurà una sèrie de monitors al casal de barri a partir de les 11.00 i fins les 12.30 que us cobraran.

A més, a totes aquelles persones que us falti entregar algun paper també ho podreu fer el dia 20. Aquestes persones rebreu un e-mail dient els papers que us falten.

Per acabar, recordar que si algun infant ha de prendre un medicament durant la setmana de campament, el mateix dia de partida dia 5 d'agost, ens heu de dur un justificant metge del que ha de prendre i el medicament. Hi haurà un monitor encarregat de agafar tots els medicaments i el mateix passarà amb els doblers.