dimecres, 13 d’agost de 2014

Diari "El Primmirat". Crònica d'un curs escolar: dia primer.

Avui és el primer dia oficial del curs 2014 de l'escola de màgia i bruixeria Xirogwarts. Des de ben al principi ja hi ha hagut sorpreses quan uns revisors molt seriosos han rebut els nins que els han distribuïts per vagons. Dintre dels vagons, els revisors han contat la història de l'escola i les seves cases.

Com ben bé saben els subscriptors d'aquest diari, l'escola Xirogwarts fou fundada l'any 1682 pels sis mags més poderosos del moment: Tolo Aixetandor, Pep Nabonclown, Briel Serpentorfk, Pixeris Pislof, Polònia Iristink i Xesca Lunatenk. Aquest mags fundaren l'escola i actualment les cases corresponen als seus llinatges i el seu símbol al patronus que se'ls hi apareix.

Una vegada que els revisors els han presentat l'escola, han aparegut una venedors ambulants de llepolies on venien tot tipus de llepolies a canvi de tres doblons. Posterioment, la redacció ha pogut esbrinar que els doblons són per comprar diverses coses durant l'estada a Xirogwarts i que els infants en podran anar guanyant.

Quan han arribat a l'entrada de Xirogwarts, els esperaven unes barqueres un tant sinestres que els han guiat a través de barques fins arribar a l'escola.

El nostre reporter gràfic ha pogut captar l'escena quan les barqueres començaven a guiar als infants. Ha estat una tasca difícil perquè és molt complicat agafar l'escena adequada en el moment oportú.

Quan han arribat a l'escola, els han rebut el claustre de professorat explicant les normes i la història de l'escola. Cal afegir que hi ha professors molt estranys que encara es desconeix quina és la seva especialitat. Una vegada explicat això, el capell seleccionador (que ja us vàrem avançar en primícia ahir com és) ha anat col·locant els infants per les cases segons les seves capacitats.
Una vegada que han estat dividits, s'han pegat una refrescant banyadeta a la piscina.


Després de dinar i descansar de les emocions viscudes pel matí, per l'horabaixa s'han viscut classes de pocions i encanteris amb el gran Mestre de Cerimònies (MC) i amb el professor Tatoloco Sordy (Tato).


Quan pareixia que el primer dia arribava a la seva fi, l'alumnat s'ha adonat que faltava el professor d'arts obscures i han hagut d'improvitzar una iniciació contra les arts obscures per a poder protegir-se. Finalment ha aparegut el professor i, de moment, pareix que tot va bé.

Pareix que les coses han començat molt bé. Si estau subscrits a aquest diari, demà rebreu més notícies.

Rita Skeeter