dimecres, 13 d’agost de 2014

Diari "El Primmirat": Crònica d'un curs escolar: dia segon.

Després del dia inicial del curs, el segon dia, tot l'alumnat ha après a jugar a Quiddoi. Per totes aquelles persones que no ens llegeixin amb una continuïtat, el Quiddoi és un joc centenari que es juga entre cases de l'escola de Xirogwarts.

Pel matí, han arribat els tres professors experts que els han entrenat en classes de vol, guardìa, copejador, etc.

Una vegada que han estat experts en l'art del Quiddoi, s'ha dut a terme el world international foca's Quiddoi football 2014, on totes les cases han competit per guanyar el torneig.

El nostre fotògraf ha aconseguit realitzar una fotografia de tots els equips abans dels partits, així que aquesta redacció us les fa arribar:
 Casa d'Irinstink
 Casa d'Aixetandor
 Casa Pislof
 Casa Lunatenk
 Casa Nabonclawn
Casa Serpentorfk

Finalment, va guanyar l'equip de Serpentorfk, amb una diferència de 25 punts respecte al segon. 

Pel vespre, han tengut classe d'adivinació i runes. Han vengut els tres experts a nivell mundial per realitzar la classe. Una vegada que ha acabat la classe, s'ha llegit el mussol i han donat els punts per cases.

Com podeu veure, no hi ha lloc per l'avorriment. Estan començant a aprendre coses útils i realment és d'allò més engrescador. Tothom està genial i s'ho passen bomba. Quan tenguem més notícies us les anirem informant en següents publicacions.

Rita Skeeter