dimecres, 13 d’agost de 2014

Diari "El Primmirat": Crònica d'un curs escolar: dia tercer.

Avui tot l'alumnat s'ha despertat de manera molt sobtada i abans d'hora perquè era el gran dia del torneig dels mags. Ha vengut el mateix primer ministre de màgia per explicar la rellevància de l'esdeveniment. Resulta que havíem de cercar els punts de les cases. La casa que guanyés el torneig tendria més punts per la casa.

La primera prova ha estat anar a cercar ous de drac i l'únic lloc que se'ls ha acudit cercar-ne ha estat a Cala Mondragó.

Finalment han trobar els ous de dracs i dintre hi havia un missatge xifrat. Després de cercar i travessar tot el parc natural de Mondragó, han trobat el missatge i han aconseguit superar totes les proves. Quan han pogut, han tornat de cop al col·legi per sumar els punts de les cases, però ha resultats que els sauces boxadors havien robat els punts i es hem hagut de recuperar.

Gràcies als aprenentatges fets fins al moment, no els hi ha costat quasi gens a l'alumnat recuperar aquests punts i s'han esforçat de valent per recuperar els punts.

Finalment, com no podia ser d'altre manera han aconseguit els punts i, un dia més, les coses a l'escola avancen de la millor manera possible. Seguirem informant.

Rita Skeeter