diumenge, 10 d’agost de 2014

Diari "El Primmirat"

Atenció a la comunitat màgica de Mallorca, ens arriben informacions calentes i recents que l'escola de màgia i bruixera Xirogwarts ja ha posat a punt el començament del curs escolar 2014.

Es rumoreja que aquest curs escolar serà diferent i especial on l'equip docent ha preparat una sèrie de sorpreses inimaginables.

Aquest diari ha tengut accés a l'entrada del col·legi per mostrar-los les primeres fotografies en primícia a tots els lectors d'aquest diari.

Com es pot veure en aquesta fotografia, ja s'ha confeccionat el decàleg oficial de l'escola de màgia i bruixeria Xirogwarts. Com es pot veure a la portada, hi ha el nom i el símbol pertinent a l'escola que reflexa un sol amb puntes. Cada punta grossa del sol representa cadascun dels valors de l'escola: alegria, diversió, pau i amistat.

En aquesta fotografia es pot visualitzar el capell seleccionador oficial de l'escola. Com bé saben tots els lectos subscrits a aquest diari, aquest capell és l'encarregat de col·locar els estudiants per cases depenent de les seves capacitats personals.


Fins al moment no tenim més informacions, només desitjar al nou alumnat d'enguany que comenci el curs amb ganes d'aprendre. Una servidora ha quedat encantada del que ha vist per l'escola i esperam poder informar-los més endavant de noves notícies.Rita Skeeter


1 comentari:

Esther Barceló ha dit...

Esper que disfrutin i aprenguin molt!!! Salut i sort!!