diumenge, 3 d’agost de 2014

Escola de màgia i bruixeria Xirogwarts

Benvolgudes famílies, 

les òlibes oficials de l'escola de màgia i bruixeria Xirogwarts han realitzat els seus vols aquesta setmana i, en principi, tots i acada un dels infants que han d'accedir al curs intensiu d'estiu en màgia del 10 al 16 d'agost l'han d'haver rebuda (si no l'han rebuda a la direcció que vàreu escriure al vull de pre-matrícula serà perquè les ólibes estan un poc tarades i ho deuen haver deixat al veïnat, sobretot si hi ha possibilitat de confusió).

Com bé posa la carta d'admissió que han rebut els alumnes, el transport en destinació a Xirogwarts sortirà a les nou i tres quarts des de l'andana nou i tres quarts de Son Ferriol. Per aquest motiu, pensau que el transports màgics no esperen, la qual cosa voldrà dir que millor ens vegem a les 9.30 a la mateixa andana 9 i 3/4 per poder anar amb més seguretat.

Per totes aquelles famílies que no sigueu màgiques (és a dir, muggles), dir-vos que l'andana 9 i 3/4 no la podreu veure de manera fàcil, però si anau a l'escola púiblica de muggles de Son Ferriol, la podreu trobar gràcies a la imaginació, innòcència, màgia i surrealisme, del Xiroi.

El llistat de material necessari per dur durant l'estada a l'escola està a la carta que varen deixar les òlibes. Mirau les vostres bústies de muggles que segurament trobeu la carta. Repetim que si us ha tocat una òliba tarada ens ho faceu saber perquè l'escola de màgia pugui subsanar l'errada el més aviat possible.

Us esperam el proper dia 10, amb tot el necessari. 

Rebeu unes salutacions totalment afectives per part de l'equip docent de l'escola Xirogwarts.