dimarts, 14 d’octubre de 2014

Recollida de signatures

Benvolgudes famílies i vinculats al Xiroi,
Degut a la situació actual de l’esplai, posam en marxa una campanya de recollida de signatures. Al costat esquerra de la pàgina web trobareu un document anomenat: “recollida de signatures”. Aquest document és el que emprarem de manera oficial per recollir signatures. Cada dissabte nosaltres en durem un parell impresos per recollir les vostres signatures.
Ara bé, si vosaltres voleu ajudar-nos en la nostra causa, us podeu descarregar el full i dur-lo emplenat els dissabtes. En aquest cas, quan imprimiu el document, veureu que són dues pàgines i que han d’estar impreses per davant i per darrera, ja que es demana que a cada full de signatures hi hagi l’escrit explicatiu. Tota fulla on hi hagi signatures no serà vàlida si abans no hi ha l’escrit explicatiu. A més, HEU DE PENSAR QUE NOMÉS PODEN SIGNAR PERSONES MAJORS D'EDAT.
Si voleu més informació de com està l’esplai actualment, clicau a la pipella on posa “situació actual” i veureu tot el procés fins al moment.
Si voleu saber les notícies de l’esplai de manera més ràpida i de com avança, ens podeu seguir a Facebook (Club d’esplai Xiroi) o a Twitter (@esplaiXiroi).
També podeu donar suport a les xarxes socials amb els hashtags.
#jotambétenyiésonferrioldegroc
#capesplaialcarrer

Gràcies per la vostra ajuda.