diumenge, 30 de novembre de 2014

Dissabte dia 6

Benvolgudes famílies del Xiroi!!!

Aquest dissabte dia 6 torna a ser un dia especial. Per qui encara no ho hagi notat, els dies festius també ho són per nosaltres però, enlloc d'agafar vacances o demanar lliure el que fem és convertir-los en una festa per a la barriada!!!

Aquest dissabte no vengueu al casal, aquest dissabte ens trobarem a la plaça a les 10.00h. És molt important que sigueu puntuals, però que molt important, perquè hem de fer la posada a punt, hem d'encalentir motors, omplir el dipòsit i començar a córrer... sí! a córrer! la carrera començarà a les 10.00 i no convé arribar tard... ja que començareu més tard i serà més difícil arribar el primer!!!

El guanyador passarà a ocupar un lloc d'honor a aquesta pàgina web el que resta de curs!!!

També us deim que aquest dia tampoc dugueu berenar, ja que els nostres joves ens tornaran a deleitar amb les meravelles culinàries a les quals ja ens tenen avesats. Així que, per 1,5€ podreu gaudir d'un tros de coca excepcional i d'un tassó de suc o lacao fruit dels millors arbres i vaques... Us recomanam que no us perdeu aquestes delícies prohibides que fan que, en tocar el paladar, entreu en una espiral de satisfacció i plaer...

US recordam que aquests dies tan assenyalats no són només per infants i joves, sinó per tota la gent de la barriada i, sobretot, les famílies dels nins del Xiroi!!!