dimecres, 19 de novembre de 2014

No hi ha esplai dia 22

Benvolgudes persones que tant ens estimau...

tenim una mala notícia per a vosaltres... aquest dissabte no hi haurà esplai... sí, com ho sentiu, no farem esplai...

Sabem que ara tots estau colapsats i saturats i que la tristor que acaba d'envair el vostre cos i poc a poc surt d'ell en forma de llàgrima no us deixa veure les coses amb claredat, però no farem esplai per una bona causa!!!!

Aquest dissabte dematí es realitzen una jornades de formació gratuïtes per a tots els monitors d'esplai de Mallorca i els monitors del Xiroi hi estam convidats...

Què vol dir això? que tot i que no facem esplai els monitors ens formarem per poder donar a tots els nins de l'esplai una major varietat de recursos i activitats. Ens formarem per anar reciclant-nos i no quedar enrere en el referent a l'educació en el temps lliure. Ens formam per ser millors monitors i per donar una major qualitat d'esplai als nins i nines. En definitiva, ens formam per poder disfrutar més encara dels dissabtes amb els nostres nins.

Això només serà aquest dissabte, perquè el proper dissabte dia 29 tornarem amb més força i amb més ganes per seguir fent el que millor sabem... fabricar somriures a la cara de la resta del món...


Tot i que no facem esplai, podeu tenir ben cert que pensarem en vosaltres i us tendrem presents.

Una aferrada ben forta per part de tot l'equip de monitors.P.D. si ens enyorau massa sempre ens podeu escriure per facebook i us retornarem els escrits tan aviat com ens sigui possible!!.