dimecres, 10 de desembre de 2014

Dissabte dia 13

Benvolgudes i estimades famílies,

seguint amb el ritme frenètic de feina i esdeveniments que enguany farem, aquest dissabte tenim un dia especial. Els grup de grans del Xiroi ha organitzat i muntat un lipdub que gravarem aquest proper dissabte dia 13. Per aquest motiu, tots els infants i joves del Xiroi han de venir amb la dessuadora del Xiroi, la camiseta del Xiroi o, en cas de no tenir-ne, una peça de roba groga.

Totes aquelles persones que no tengueu dessuadora la podreu comprar el mateix dissabte dematí per 15€ al casal. Us pregaríem que si heu de comprar dessuadores venguéssiu una mica abans de les 10.00 per no saturar l'inici de l'esplai.

També recordar-vos a totes aquelles persones que encara no hàgiu reservat la minicolònia de Nadal que aquest dissabte encara sereu a temps de pagar els 18€ per poder assistir... per experiència d'altres anys us recomanam que no es perdin aquestes minicolònies perquè solen ser molt però que molt divertides... a més, recordau que hem de trobar la princesa Peach!! i per això necessitam l'ajuda de tots i cadascun de vosaltres.

Una forta aferrada i ens veiem dissabte al matí.

#jotambétenyiréSonFerrioldegroc
#somesplai