diumenge, 11 de gener de 2015

TORRADA SANT ANTONI!

Benvolgudes i apreciades persones tenyides de groc,

arriba el dia on la nostra barriada celebra la festivitat del seu patró. Sí! Sant Antoni!!!!

Com bé sabeu, dia 17 de gener és Sant Antoni i nosaltres volem aprofitar l'ocasió per agafar el dimoni i pintar-lo de color groc!!!

Per aquest motiu, el proper dissabte dia 17 farem un fogueró de Sant Antoni a la plaça de l'església, més concretament darrera l'escenari.

A les 20.00 començarà l'actuació de la batucada amb la gran encesa del fogueró! Per tant, si no us voleu perdre res, convendria arribar una mica abans, ja que el fogueró estarà muntat i preparat pels nins de l'esplai!

Dir-vos que per només 6€... SÍ! NOMÉS 6€! podreu tenir una palangana amb coses vàries, pa, una beguda i un tros de coca de postres. Com ho sentiu, tiram la casa per la finestra! només 6€!

Enguany oferim la possibilitat de poder comprar el tiquets abans de la torrada perquè no us quedeu sense! Podeu anar als comerços de la barriada: papereria de verd en blau, es txoko sport cafè, cerveceria thais, papereria Detall i Sa Botigueta.

Cal recordar que tots els beneficis van destinats al campament d'estiu, perquè els nostres nins i nines puguin anar una setmana de campament de la manera més econòmica possible.

Veniu a celebrar el nostre patró i a tenyir un poquet més Son Ferriol de groc!!!!!

#jotambétenyiréSonFerrioldegroc
#resnoensatura
#somesplai