divendres, 6 de febrer de 2015

14 de febrer... CARNESTOLTES!

Benvolgudes famílies i amistats del Xiroi,

el proper diumenge dia 15 de febrer, se celebra la festivitat de Carnestoltes!!!
Degut a que al Xiroi, qualsevol moment és bo per fer festa, aprofitarem aquest moment per dia 14 tenir un dia exclusiu de Carnestoltes!

Com ja es va fer l'any passat i comença a ser tradició, el nostre espectacular grup de joves està preparant una diada per tothom, no només nins del Xiroi, sinó famílies i gent que li faci ganes venir.

A les 10.00 començarà una ginkana de carnestoltes per tot Son Ferriol on pot participar qui vulgui. Com sempre, esperam un grup de familiars com ja va sent habitual enguany...

Quan acabi la ginkana, els mateixos joves de l'esplai, ens tendran preparada una hamburguesada per tothom, on per 7€ podreu tenir una hamburguesa amb patates, beguda i un tros de coca de postres... Ara bé! si veniu disfressats només us costarà 6€!!!!!!!!!!!

A més, durant el dinar es vendran tiquets per sortejar un pack de Melicotó, molt similar al de la torrada, però aquesta vegada per 1€ tendreu 5 números!!!

AH SÍ! Als guanyadors de la ginkana tendran una tira de tiquets per a cada un! És a dir, 5 NÚMEROS DEL SORTEIG!

Els beneficis d'aquest esdeveniment serà pels joves, ja que volen partir de campament als pirineus durant l'estiu!! 

Ells faran un esforç molt gran, programaran i duran a terme una ginkana per TOT Son Ferriol i després ens prepararan el dinar!! L'any passat va ser un gran èxit, esperam que enguany també!


Si algú passa pena pel temps, podeu estar tranquils, ja hem contractat al meteosat perquè ens posin un sol damun Son Ferriol...


#JotambétenyiréSonFerrioldegroc
#Somesplai
#resnoensatura