dissabte, 21 de febrer de 2015

Bon dia a la vila del Xiroi!

Avui, dissabte dia 21, tenim 3 grups que van d'acampada i un grup que es queda a fer feina per guanyar doblers.

Els joves estaran al casal tot el dia, si algú els hi vol fer una visita ben rebut serà.

Els nostres grans han partit d'acampada a ca'n Arabí. Famílies de grans, clicau damunt el nom per saber arribar.

PETITS I MITJANS
Degut a la baixa participació que hi ha hagut a la sortida, els dos grups més petits de l'esplai s'han ajuntat per anar de minicolònia. El lloc escollit ha estat s'Estanyol (clicau el nom per saber arribar). Així que famílies de petits tot segueix igual i famílies de mitjans, haureu d'anar demà allà a fer el dinar per comprartir.


 NOTA PER TOTS ELS FAMILIARS:
Des de l'equip de monitors us volem dir que preparar una minicolònia duu molta feina al darrera. No és només cridar a un lloc i anar-hi, sinó que també implica hores de fer feina (programar, quadrar horaris, pressuposts, etc.). Tot això els monitors ho feim amb les majors ganes del món i la il·lusió més gran, i no ho deixarem de fer, però ens agradaria que la participació a aquests esdeveniments sigui més o menys coherent amb la que tenim els dissabtes. Tot l'equip entenem que els nins tenen coses a fer els caps de setmana i les famílies també, però el motiu principal pel qual es realitzen minicolònies són els nins i perquè ells ho així ho demanen. A més, quan el grup de monitors organitza una minicolònia, ha de fer un pagament inicial del lloc on anirem, si no hi ha participació suficient, aquests doblers es perden i no es poden emprar per altres coses.

Dit això, avisar-vos que els grup de monitors segueix amb una força increíble i que encara ens queda el millor del curs!!


#jotambétenyiréSonFerrioldegroc
#resnoensatura
#somesplai
#sentimentgroc