dimecres, 18 de març de 2015

Informacions vàries.

Benvolgudes famílies,

en primer lloc recordar-vos que dissabte passat hi va haver reunió. Es va parlar de les dates que queden del curs (que ho podeu veure a la pipella de calendari) i les informacions referent al campamnet d'estiu (ho podeu veure a la pipella del campamnet d'estiu).

Per altra banda, us volem recordar que aquest dissabte farem esplai a la plaça en motiu de la fira de Son Ferriol i que diumenge, tendrem una paradeta posada per guanyar doblers i abaratir el preu del campament d'estiu. És molt important la col·laboració de totes les famílies i que ens dugueu coques dolces o salades per vendre. Des de l'equip de monitors comparem la beguda, però necessitam que dugueu coses. Nosaltres estarem en marxa des de les 7.30 del matí així que anau duent coques al llarg del matí.

Per acabar, recordar-vos que dissabte dia 28 ens anam d'acampada a Lluc. Quedarem a les 9.30 a l'escola pública i el preu són 10€. El diumenge dia 29 haureu de recollir els vostres fills i filles a Lluc i dur dinar per compartir per acabar l'acampada d'allò més bé. Que ningú es preocupi pel temps, ja hem llogat un sol damunt les Illes Balears.
Per reservar l'acampada podeu enviar un correu (esplaixiroi@gmail.com) i pagau els dissabtes.


Dit això! anam servits fins aquí, esperam tenir una bona participació tant a l'acampada com a la fira. Pensau que tot el que guanyem a la fira serà per vosaltres, per les famílies, per poder abaratir el preu, així que tots més que mai hem de fer força junts i lluitar per l'objectiu comú.

#jotambétenyirésonferrioldegroc
#resnoensatura
#somesplai
#sentimentgroc
#mésqueunesplaiunafamília