dimecres, 6 de maig de 2015

TROBADA!!!!!!

Sí sí sí! sa trobada ja és aquí!!!!

Aquest diumenge dia 10 ens anam de trobada!!!!!!!

Diumenge 10 de maig a Mancor! Aquí us deixam el vídeo de presentació!!!

Per qui no sapi què és la trobada us fem una breu explicació. Tots els infants i joves d'esplais de Mallorca ens ajuntam per realitzar un dia de convivència i de diversió junts... tradicionalment es diu que el Xiroi se fa notar i fica més canya... enguany no volem ser menys i volem continuar amb aquesta etiqueta!!!! Enguany s'esperen més de 400 nins!!!

A continuació us passam l'horari:
8.10h ens veurem a l'estació intermodal de Palma (ens hem de veure tots allà perquè el bitllet es treu en grup per tenir descompte i si algú va a una altra estació potser no pugui entraral tren).
18.30h arribam una altra vegada a l'estació intermodal (els infants no podran baixar abans pel mateix motiu, no podran sortir de les estacions perquè el bitllet és fins Palma).

El preu són 6€ pel tren fins Inca i el bus fins Mancor.


Tot i això!!!!! aquest dissabte dia 9 hi haurà esplai... Sobretot per a les persones que venguin a la trobada que esperam que sigueu TOTS!!!!!
Aquest dissabte pintarem camisetes per dur a la trobada. Cada grup tendrà un color i durà aquest color amb el logo de la trobada d'enguany. Per això vendrem el dissabte dia 9 i ho farem tots junts. Tot i que els mitjans ho hagin fet, també veniu perquè: 1. podran ajudar i 2. no només pintarem.

Si algú no pot venir dissabte però vendrà diumenge a la trobada que doni la camiseta a qualque amiguet o monitor que ja li farem.

PENSAU EN POSAR ELS NOMS A LES CAMISETES PER SI DE CAS.Au idò! ens veiem dissabte a fer camisetes i diumenge a la TROBADA!!!!!#elXiroihopeta
#donaremcanya
#ensfaremsentir
#jotambétenyiréSonFerrioldegroc