dilluns, 1 de juny de 2015

No ens cansam ni a l'estiu!

Benvolgudes famílies grogues!!!

Tenim una sorpresa per a tots vosaltres!!!

Ha quedat demostrat que enguany no ha estat un any normal, ha estat un any especial... amb una participació històrica i amb activitats per recordar... amb tot això, tenim una notícia per vosaltres: NO ATURAM NI A L'ESTIU!

Sí! com ho sentiu, a l'estiu també farem esplai... ara bé! no serà els dissabtes, sinó que farem esplai de dilluns a divendres!!

Us explicam aquesta nova decisió:

Durant el mes de juliol, de dilluns a divendres i de 9.00h a 14.00h, farem esplai al casal de barri. És la primera vegada en la història que farem això, però hem decidit dur-ho endavant. Degut a que encara no sabem quina particiapció tendrem, no podem confirmar 100% segur que ho durem a terme, ara bé, us deixam una enquesta perquè l'aneu contestant i si arribam a un mínim de 30 nins la tirarem endavant. Aquí teniu l'enquesta (clicau la paraula enquesta). També cal dir que tenim màxim de places, és a dir, si n'estau interessats no badeu en apuntar-vos!!!

L'horari base de l'esplai serà de 9.00h a 14.00h, ara bé, totes les persones que ho necessitin (sempre amb un mínim) podran optar a tenir matinet de 7.30 a 9.00 o menjador de 14.00 a 15.30. Per això és important que empleneu l'equesta i seleccioneu l'opció que més s'ajusti al vostre temps.

Les edats a les quals corresponen l'esplai d'estiu són de 3 (ja complerts), fins als 14 anys.

Només ens queda dir el preu. El cost de l'esplai serà de 190€ (175€ si són germans). Que inclou tot el necessari per fer les activitats de dilluns a divendres, una excursió a Aqualand a final de mes i altres sorpreses que ben segur no us faran estar indiferents. Aquest preu només és per l'horari de 9.00 a 14.00, tant el matinet com el menjador tendran un sumplement a part. El matinet serà de 25€ i el menjador encara no ho podem confirmar perquè necessitam saber el número de nins. Quan més nins més econòmic sortirà, per aquest motiu ens estimam més esperar.

Durant aquesta setmana anirem mirant les respostes de l'enquesta, tot d'una tenguem almenys 30 incrits ja confirmarem al facebook que ho tirarem endavant. Ens hem donat de plaç fins el diumenge dia 7 de juny per saber si som suficients o no, ja que ho necessitam saber amb antelació. En cas de saber-ho abans i ja estés comunicat al facebook, el proper dissabte dia 6 de juny, podríeu emplenar la fitxa d'inscripció i fer un pagament de reserva de plaça de 50€, però per fer això esperau que us confirmem si ho duim endavant.

El dissabte dia 20 de juny a les 12.30 es farà una reunió informativa per tots els dubtes que tengueu sobre l'estiu. Allà podreu demanar qualsevol cosa i s'anirà detallant una mica més el que farem, que no dista gaire del que ja fem.

Només dir-vos que l'equip de monitors que farà esplai a l'estiu serà el mateix que durant el curs. Som un equip molt engrescat i molt unit que no ens cansam de veure'ns i volem fer més amb el Xiroi. Totes aquelles persones que ens coneixeu ja sabem què fem i com som. Pels qui no ens coneixeu us fem una breu descripció: som un grup de monitors que adoram treballar en el temps lliure i tenim un fort sentiment cap a l'esplai, fem la nostra tasca des del sentiment i les ganes i estimam el color groc...


Per qualsevol dubte, enviau un correu electrònic i tot d'una us contestarem
Dit això, només cal esperar i agafar força per passar un estiu inoblidable!

#tambétenyiremlestiudegroc
#mesqueunesplaiunafamilia
#juntssommes