divendres, 12 de juny de 2015

Reunió de Famílies Campament d'Estiu

Estimades famílies grogues,

L'estiu ja és molt a prop i això només pot significar una cosa... el CAMPAMENT D'ESTIU 2015 està en marxa!

Enguany serà un any molt especial i diferent, els monitors ja ens hem posat a fer feina perquè pogueu guadir d'una gran setmana que no deixarà indiferent a ningú!

Ara bé, necessitam donar-vos les darreres informacions i tancar definitivament els preus, per això el dissabte dia 4 de Juliol de 2015 a les 12:30 hores tendrá lloc al Casal de Barri de Son Ferriol la darrera REUNIÓ DE FAMÍLIES, és molt important la vostra assistència ja que tractarem qüestions importants! 

A més, el mateix dia de la reunió s'ha d'entregar:
  • Fitxa d'nscripció del Campament d'Estiu. (La trobareu a l'apartat DOCUMENTACIÓ CURS 14/15).
  • Fotocòpia de la Targeta Sanitària de l'nfant. 
  • Fotocòpia del DNI de l'nfant. (NOMÉS ELS QUE VENEN A CATALUNYA).  
En el cas de no poder assitir a la reunió podreu entregar la documentació pertinent els dissabtes dia 13 i 20 de Juny entre les 10:00h i les 13:00h al Casal de Barri de Son Ferriol.

Per altra banda, les persones que hagin optat per la modalitat de pagament fraccionada ja poden fer l'ingrés de la quantia de juny. La resta no importa que aboneu la quantitat fins després de la reunió ja que serà quan fixem el preu definitiu.

Recordau que el dissabte dia 20 de Juny tindrà lloc la tradicional PAMBOLIADA a la Plaça de Son Ferriol a partir de les 19:30 hores. És un esdeviment molt important, ja que a més de ser el festival de final de curs, ens ajudarà a recaptar fons perquè el Campament d'Estiu sigui més econòmic. Confiam i esperam la màxima assitència i participació per tant, a fer-ne màxima difusió i a convidar a tothom! 

Per qualsevol dubte,esteim a la vostra disposició!

#estiuejantgroc
#campamentxiroi
#jotambétenyirécatalunyadegroc