dimarts, 4 d’agost de 2015

DIARI CAMPAMENT - DILLUNS 3

Dilluns estàvem tots preparats per partir cap a la mansió del senyor Wonka quan de sobte va aparèixer un pagès de Porreres que es deia Tòfol.

En Tòfol és un amant del xocolata i té unes ganes immenses de conèixer la fàbrica de Wonka. Per això, i aprofitant que el senyor Wonka és de vacances a la seva mansió de La Victòria,  va intentar pujar al nostre autobús amb un bitllet fals.
Després de convèncer als guardians del xocolata vàrem aconseguir que en Tòfol pogués pujar a l’autobús per ajudar-lo a complir el seu somni.

Tot d’una en arribar vàrem conèixer al gran Wonka i ens va comentar que estava molt content de poder-nos veure perquè li havien contat moltíssimes coses bones de cadascun de nosaltres!Nosaltres li vàrem contar que ens havíem trobat en Tòfol i el somni que ell tenia de conèixer la fàbrica i li vàrem demanar si podria donar-li un bitllet especial per poder viatjar cap allà.

El senyor Wonka estava disposat a ajudat a en Tòfol però hi ha un petit problema. Ell no pot fabricar el bitllet, sinó que els encarregats de fer-ho són una tribu indígena, anomenada Chomoloco que es troba amagada a les immediacions del lloc a on ens trobam.

Per poder trobar a la tribu més aviat ens hem dividit  en 8 grups de tasques que tenen uns noms molt molt dolços!

A l’espera de saber com poder trobar a la tribu varen aparèixer dos metges un tant peculiars que ens vàrem donar una notícia desastrosa... EL XOCOLATA ESTAVA INFECTAT! 

Per aquesta raó durant tota la setmana haurem de fer tot el possible per resoldre el problema! Abans de partir ens deixaren un missatge dels Chomolocos que havien trobat i que ens enviava a la platja!

A la platja no hi havia ningú, segons ens comentà el senyor Wonka la tribu ens havia sentit arribar i va partir perquè no els hi agradava molt la nostra presència allà.Al vespre vàrem començar a sentir renous un tant estranys... semblava que la tribu Chomoloco es volia comunicar amb nosaltres. Però com no coneixíem massa el seu llenguatge ens vàrem haver de comunicar amb gestos! Després de molts d’intents aconseguirem els missatges que cada membre de la tribu ens volia donar. Tots els Chomolocos volien que partíssim d’allà excepte un, el Chomotopo!


El Chomotopo ens va dir que ell estava disposat a ajudar-nos i que al dia següent tornaria a aparèixer per contar-nos com ho podríem fer!

Sols duim un dia de campament i no aturem de viure aventures!

Esteim tot el dia fent coses i ens ho passam molt bé!

Demà us seguirem contant com seguirà la història!No ens enyoreu molt! 

#clubd'esplaixiroi
#lavictòria
#laruca
#estiuejantgroc
#estiugroc


1 comentari:

monsita ha dit...

genial!!! gràcies!!! passau-ho molt bé!!!