dimecres, 5 d’agost de 2015

DIARI CAMPAMENT, DIMARTS 5


A primera hora del matí va aparèixer el Chomotopo. Ens va dir que ell podria convèncer a la tribu perquè ens donés la màquina creadora del tiquet perquè en Tòfol pugui viatjar a la fàbrica. Però no tot és tan senzill com sembla ja que ens hauríem de guanyar la seva confiança passant per unes proves molt dures i complicades! Unes proves que han passat tots els membres de la tribu, uns amb més manya que d’altra tot s’ha de dir com podeu veure a la foto.Durant tot el matí els petits i mitjans ens hem tirat per una tirolina, hem fet equilibri sobres corda timbant i hem provat sort a la diana amb l’arc!Mentre, els grans i joves hem visitat una cova aquàtica a les fosques, hem escalat i ens hem tirat d’alts penyasegats!


El Chomotopo estava molt orgullós de nosaltres ja que ho havíem fet tot beníssim! Però l’aventura no acabava, sols havia començat.

Per saber pensar i sentir-se com un membre de la tribu no hi ha una millor manera que vestir-se com ells, per això vàrem fer una vestimenta típica dels Xomolocos!


Pensàvem que ja havíem aconseguit la confiança de la tribu però quedava la darrera prova... despertar a la gran mòmia de la tribu. Vàrem haver d’anar a cercar els objectes secrets per fer una poció secreta per fer que s’aixequés. La recerca no va ser gens fàcil ja que hi havia uns custodiadors que no aturaven de banyar-nos amb un líquid un tant estrany.

Finalment aconseguirem tots els ingredients i despertarem a la mòmia!!!

Ara sembla que ja ens hem guanyat la confiança de la tribu perquè ens doni la màquina Ien Tòfol ol pugui viatjar a la fàbrica de xocolata del senyor Wonka.

Les hores i els minuts passen molt aviat a la mansió de Wonka i no volem que acabi la nostra estància aquí!

Demà us anirem contant com continua l’aventura!

Una abraçada d’un corets cada vegada més grocs.

#esplaixiroi
#campamentd’estiu
#estiuejantgroc
#lavictòria
1 comentari:

monsita ha dit...

gràcies!!!! passau-ho be!!!