diumenge, 10 de gener de 2016

TORRADA XIROIANA DE SANT ANTONI

Sentiu aquesta oloreta tan bona?  Així és, ha arribat l´època de les torrades, Sant Antoni i Sant Sebastià, fan que la gent surti als carrers amb moltes ganes de posar al foc tota classe de menjua per celebrar aquets dies. 

I com no podia ser d´altra manera el nostre esplai se sumarà a aquesta celebració.  És per això, que el proper dia 16 de GENER, us esperam a tots a la plaça de Son Ferriol a les 20:15 per gaudir d´aquestes festes. 

Per un preu de 6 euros i portant les vostres pinces per torrar podreu gaudir d'una bona safata (xulla, carn, botifarró, llonganissa), pa , beguda i postres. A més de gaudir de la millor companyia i dels espectacles que us oferirem al llarg del vespre.
Volem recordar-vos que podem adquirir els tiquets als comerços indicats al nostre super cartell i que a més podeu reservar el tiquet via correu electrònic esplaixiroi@gmail.com, indicant el nom del nin i quants de tiquets voleu. També ens agradaria recordar, que tots els beneficis recaptats en aquest esdeveniment, van destinats a abaratir el cost del Campament d´Estiu del Xiroi.

#SantAntoniieldimoni

#elXiroivafer30

#calentetsdavantelfoc

#ensposaremlesbotes

#imoltessorpresesmes