dimecres, 30 de març de 2016

FIRA SON FERRIOLBenvolgudes famílies;

Com heu passat les festes de pasqua? Esperem que súper bé! Nosaltres ens hem mogut per poder participar a sa fira que, com cada any, fa Son Ferriol. Aquesta serà el 2 i 3 d'abril, és a dir, aquest cap de setmana. Per això estarem dissabte i diumenge fent cosetes perquè tots pogueu gaudir d'un bon cap de setmana.

Què tenim preparat?

Dissabte
Estarem a la Plaça de Son Ferriol de 17:00h a 18:00h fent jocs ambientats en els anys 80 per tots aquells que vulguin participar. Després al mateix lloc posarem una paradeta on es vendran perritos, hamburgueses, begudes i coques durant tot el vespre!

Diumenge
Posarem una altra vegada la paradeta, però al carrer Lleó XVII, darrere de l'església, on es vendran perritos, hamburgueses, begudes, coques, tómbola i moltes altres sorpreses!


Això si, NECESSITAM LA VOSTRA AJUDA! Per aixó us demanam a totes aquelles famílies que pogueu que ens dugueu coques per poder vendre el DIUMENGE. Les coques les podreu anar deixant a la paradeta al llarg del dia.


Recordau que tots els beneficis van destinats ínegrament a finançar el CAMPAMENT D'ESTIU 2016 que enguany promet i molt!


Vos hi esperam!