diumenge, 19 de juny de 2016

REUNIÓ FAMÍLIES CAMPAMENT D'ESTIU

Estimats habitants d'aquest món groc!

L'escola ja acaba, el sol comença a lluir i l'estiu és a la volta del cantó i això vol dir que.... el CAMPAMENT D'ESTIU XIROI 2016 és cada cop més a prop!

A cotinuació un donarem tota una sèrie d'informaciones importants que no podeu oblidar:

1. Les prereserves per les persones externes a l'esplai estan obertes ja que encara queden unes poques places! Les persones del Xiroi que encara no han fet la preserva és IMPORTANTÍSSIM que no espereu al darrer moment ja que no volem que us quedeu sense plaça! Per totes aquelles persones que vulguin apuntar-se ho podreu fer entregant els 20€ de la prereserva:
  • Dissabte 25 de Juny de 11:00h a 13:00h al Casal de Barri de Son Ferriol.
  • Dissabte 2 de Juliol de 11:00h a 13:00h al Casal de Barri de Son Ferriol.

2. DISSABTE 9 de JULIOL a les 12:30h hi haurà REUNIÓ DE FAMÍLIES del CAMPAMENT D'ESTIU a on es tancarà tota la informació relativa al campament! Demanam la MÀXIMA ASSISTÈNCIA ja que es tractaran qüestions importants. El dia de la reunió s'haurà d'entregar*:
  • Fitxa d'inscripció: CLICK AQUÍ per descarregar o a la pipella DOCUMENTACIÓ CURS 15-16 situada a la part esquerra. 
  • Fotocòpia tarjeta sanitària.
  • Fotografia carnet

*Les persones que no puguin venir a la reunió podreu entregar la documentació els dies establerts per fer les prereserves o el mateix dissabte 9 de Juliol a partir de les 11:00h.


3.   Les famílies que han optat per la modalitat de pagament fraccionada poden fer l'ingrés corresponent a la quantia de juny i la resta podeu efectuar el pagament fins el dia 22 de Juliol al número de compte que adjuntam a continuació:

Número de compte: ES57 - 2100 - 1343 - 17 - 0200068564 (La Caixa)
Concepte: Nom de l'infant / Campament d'Estiu 2016 


4. Recordau que dissabte 2 de juliol a les 20:00h tenim la PAMBOLIADA FINAL DE CURS a la Plaça de Son Ferriol per recaptar fons pel campament d'estiu! Tot el que es recapti anirà destinats als vostres infants perquè puguin gaudir d'una gran setmana així que no dubteu en dur a tota la família, amics...
Si teniu qualsevol dubte podeu consultar la pipella CAMPAMENT D'ESTIU a on trobareu tota la informació detallada o posar-vos en contacte al mail: esplaixiroi@gmail.com o tlfn: 657102379. 


Enserio deixareu que us ho contin? No ho dubteu i veniu a gaudir d'una setmana plena de moments únics!

#campamentd'estiu
#colòniasantpere 
#aixòs'acosta
#tictactictac