diumenge, 8 de gener de 2017

ANEM DE FOGUERÓ

SÍ! El Xiroi s'anima a l'ambient de festa que es respira per Son Ferriol.
El Xiroi, aquest dissabte 14 de gener, estarà a la plaça de Son Ferriol per celebrar la nostra ja típica torrada de Sant Antoni conjuntament amb l'Associació de Comerciants. 

Com cada any vendrem tiquets que inclouen una safata amb carn, beguda, una mica de pa, postres (fets pels nostres joves, per poder anar al seu campament de final de curs) i un número de sorteig!

Aquests tiquets es venen a 6€ i els podreu trobar en diferents comerços de Son Ferriol o bé reservar per correu electrònic (esplaixiroi@gmail.com) indicant un nom i el número de tiquets. El mateix dissabte al matí al Casal o ja a la tarda nit en el fogueró es vendran els tiquets que restin pero NO n'asseguram disponibilitat. Per tant, us agraïriem per no quedar-vos sense i tenir una millor previsió que en fessiu la reserva abans! 

A més, enguany oferim la possiblitat d'opció vegana sempre i quan es fassi reserva prèvia!

Recordam que tots els beneficis recaptat van destinats íntegrament a finançar les activitats de l'esplai així com el campament d'estiu. Per tant, esperam la màxima participació ja que entre tots feim de l'esplai una família!

Us esperem a tots a les 20:00 h a la Plaça!

RECORDAU PORTAR LES VOSTRES PRÒPIES PINCES, ELS MONITORS NO TENIM PER A TOTS!

Gràcies i fins al dissabte.

Pd: El dissabte al matí hi ha esplai, que tenim moltes sorpreses.