dimecres, 15 de febrer de 2017

LLOC DE QUEDADA + INFORMACIONS IMPORTANTS DIADA!

Estimades famílies!

La diada de celebració del 25è aniversari JA ÉS AQUÍ!

La festa començarà a les 10:00h (pregam màxima puntualitat) amb un gran passacarrers per Son Ferriol per tant NO ENS VEUREM AL CASAL, la zona d'inci serà diferent pels grups d'edat:


Com sabeu al llarg de tot el dia tendran lloc activitats pels infants i joves de l'esplai! Les famílies estau covidades a viure les sorpreses d'aquesta magnífica diada ja que en sou una part més. No obstant, en cas de que us fos impossible assistir a tota la diada, els infants estaran baix la supervisió de les monitores i monitors


A partir de les 16:00h hi haurà a la Plaça de Son Ferriol una fireta d'entitats amb tallers, danses, castell inflable, galeria dels records...Els infants que no puguin venir a tota la fireta han de ser a la Plaça a les 17:00h per preparar-se per les grans actuacions que tendran lloc a les 18:00h i que duim tants dissabtes preparant. Famílies no us les podeu perdre perquè són màgiques i tenim moltes sorpreses!
  • PETITS recordau a dur una camiseta/dessuadora amb caputxa per l'actuació.
  • MITJANS recordau a dur la dessuadora de l'esplai i uns calçons que tenguin butxaques per l'actuació.
Si encara no heu reservat els tiquets de la paella (esplaixiroi@gmail.com), feis via que us quedareu fora!

Per cert.. encara no heu vist la gran història que viuren al llarg de la diada? No espereu més i donau-li al play:Estau nerviosos?

Això ja és aquí!

#25anys
#xiroi
#diada