dilluns, 27 de març de 2017

SAMARRETES TROBADA

Com bé us varem comentar la passada reunió de famílies cada grup d'edat, el dia de la Trobada del Esplais de dia 14 de maig portarà una samarreta d'un color concret que decorarem un parell de dissabtes abans.

Amb la finalitat d'ajudar, els monitors ens hem proposat fer la comanda de les samarretes amb el color que demanem i així tenir-les a punt per quan les anem a pintar. Les samarretes ens costarien 3.50€ cadascuna i si voleu fer la comanda només heu d'emplenar aquesta ENQUESTA FINS DIA DILLUNS 10 D'ABRIL ---> AQUÍ

També cal dir que no és obligatori comanar la samarreta si en teniu una de llisa del color que demanem o si voleu comprar-la vosaltres. Aquests són els colors de cada grup:

Grup d’Edat
Color
Petits
Lila
Mitjans
Taronja
Grans
Blau elèctric
Joves
Verd pistatxo

Volem aprofitar també per dir que no estarem molt a publicar la informació del campament d'estiu, així que, aneu mirant la pàgina.

Finalment volíem agraïr a totes les famílies que, d'una manera o una altra, aquest cap de setmana ens ha ajudat amb la fira. Ha estat un plaer, ho hem passat molt bé i sobretot, i el més important, aquesta ajuda que oferiu es veurà reflectida en el campament d'estiu i en la cara dels nens i nenes en tornar d'ell.

Moltes gràcies i fins al dissabte que ve!