dimarts, 16 de maig de 2017

BEQUES CAMPAMENT D'ESTIU!

-->
Benvolgudes famílies,

Com bé sabeu el Club d’Esplai Xiroi pertany al Moviment de Centres d’Esplai Catalans (MCECC). Aquesta federació posa a disposició de les famílies i infants una Campanya de Beques per ajudar-vos amb la inscripció al Campament d’Estiu 2017.

Des del MCECC se’ns demana aportar una sèrie de documentació per tal de tramitar la vostra beca. Cal fer-ho puntualment. Per aquest motiu cal que totes aquelles famílies que hi estigueu interessades ens la feu arribar fins com a màxim DISSABTE 27 DE MAIG. Per lliurar la documentació podeu fer-ho per correu electrònic (esplaixiroi@gmail.com) o bé presencialment els dissabtes. Per agilitzar-ho, és important que ens la faciliteu d’un sol cop, el més endreçada i clara possible.

Com és costum en aquests tràmits, les beques s’atorguen en funció d’uns requisits i de la renda de cada família (ingressos anuals). Per tant la documentació que ens demanen és per poder calcular-la.

La documentació a aportar és:
  • Certificat de convivència emès per l'ajuntament del lloc de residència actualitzat o comprovant del cens o padró
  • Declaració de renda de cada membre de la unitat familiar major de 18 anys amb obtenció de rendiments econòmics.

 

RECORDAU QUE TENIU FINS EL MES DE MAIG PER RESERVAR PLAÇA PEL CAMPAMENT D'ESTIU 2017 JA QUE A PARTIR DE JUNY S'OBRI A LA GENT DE FORA I LES PLACES SÓN LIMITADES!


Atentament,

L’Equip de Monitores i Monitors