dijous, 25 d’octubre de 2018

Excursió Petits Marineland!!!

Estimats i estimades del grup de PETITS, ha arribat l’hora d’anar per feines!
Per començar el curs d’una forma diferent ho farem amb una súper sortida a Marineland, per celebrar la popular festa de Halloween. Com que és un dia una mica especial al nostre destí, haurem de venir tots disfressats per tal de tenir una pinta terrorífica.
Resultado de imagen de halloween
Per a poder dur a terme la nostra aventura ens trobarem tots el mateix dissabte dia 27 d’octubre a les 9:30 a l’Estació Intermodal de Palma. Demanem màxima puntualitat ja que anem amb transport públic i no ens esperarà.
La recollida es farà també a l’Estació Intermodal a les 17:00. I el preu de la sortida serà de 5€ per infant, que s’abonaran al mateix matí als monitors.
El material necessari que hem de portar a la motxilla és: - Cantimplora d’aigua plena (entre 0’5 i 1l.)
- Berenar del matí
- Dinar - Berenar de l’horabaixa        - Capelina
- Muda de recanvi (en cas que sigui necessari per aquells infant que no tinguin un complet control de l’esfínter) 
Demanem que s’intentin evitar les joguines i altres objectes fora d’aquest llistat (es poden perdre, rompre, embrutar,...); i remarquem la importància de l’ús de carmanyoles i cantimplores reutilitzables, així com la necessitat de portar aliments sans (evitar llepolies, patatilles, etc.)
Requisits: - VENIR DISFRESSATS
- Tenir moltes ganes de passar-s’ho bé  
Recordem que no podrà venir cap infant sense la fitxa del curs emplenada (https://www.dropbox.com/s/6tuw2beenwxhygp/Fitxa%20Curs%202018-2019.pdf?dl=0), les fotocòpies del DNI i la targeta sanitària, i estar al corrent del pagament de la matrícula i de la sortida.
En aquest cas no es necessari fer una confirmació prèvia de l’assistència. Esperem que poguem ser tots, ja que quan més serem millor ens ho passarem. En tot cas, recordem que no hi haurà monitors a casal per aquells infants que no assisteixin a l’excursió.