dilluns, 5 de novembre de 2018

ACAMPADA PETITS!!

Estimades famílies del grup de PETITS
Aquest dissabte dia 10 de Novembre partim a la nostra primera acampada. Ens anem al Puig de Sant Miquel (Montuïri), per això necessitem la vostra ajuda, ens veurem el mateix dissabte a les 10:00 al Casal de Barri de Son Ferriol, per anar amb cotxades cap al nostre destí. Us demanem màxima puntualitat.
I el diumenge, per a la recollida, ens trobarem a les 12:30 al Puig de Sant Miquel, i és el moment en que cada família ha de dur menjar per compartir i farem un gran dinar tots plegats.
Material que han de portar dintre de la motxilla, TOT AMB NOM: - Sac de dormir  - Kimbo (esterilla)
- Raspall de dents i dentifrici
- Berenar de dissabte al matí
     - Dinar de dissabte(per favor acordeu-vos de no portar cap aliment que contingui traces de fruita seca o fruita seca en si mateix)
     - Cantimplora d’aigua plena (entre 0’5 i 1l.)
     - Roba d’abric
- Muda de recanvi
      - Llanterna o frontal
- Capelina
     - Pijama
      - Si ho necessiten, peluix o similar per a dormir

Demanem que s’intentin evitar les joguines i altres objectes fora d’aquest llistat (es poden perdre, rompre, embrutar,...); i remarquem la importància de l’ús de carmanyoles i cantimplores reutilitzables, així com la necessitat de portar aliments sans (evitar llepolies, patatilles, etc.). I vos animam a fer la motxilla sempre amb l’infant que l’ha de portar, ja que així ajudem a fer-los responsables i autònoms (i als monitors també ens ajuden si saben on són les coses).
Pot ser aquest vídeo vos sigui d’ajuda: https://www.youtube.com/watch?v=_35pV2fvKNQ
Recordem que no podrà venir cap infant sense la fitxa del curs emplenada, les fotocòpies del DNI i la targeta sanitària, i estar al corrent del pagament de la matrícula i de la sortida.
Aquí vos deixem el mail de Petits per a aquest curs 2018-2019 (petitscavallers@gmail.com) on ens podeu enviar les confirmacions abans de dijous dia 8 de novembre. El preu final d’aquesta sortida es de 12€ i es podrà fer el pagament el mateix dissabte.
Esperem que poguem ser tots, ja que quan més serem millor ens ho passarem. En tot cas, recordem que no hi haurà monitors a casal per aquells infants que no assisteixin a l’acampada. #hopetamhihosaps #sentimentgroc #t'enyiremmallorcadegroc #petitsrules #acampadaalogrande