dijous, 10 de gener de 2019

FOGUERÓ SON FERRIOL

El Xiroi, el dissabte 19 de gener, estarem a la plaça de Son Ferriol per celebrar la nostra ja típica torrada de Sant Antoni conjuntament amb l'Associació de Veïns.

Com cada any vendrem tiquets que inclouen una safata amb carn, beguda, pa, postres (fets pels nostres joves, per poder anar al seu campament de final de curs)!

Aquests tiquets es venen a 6 € i els podreu trobar a diferents comerços de Son Ferriol o bé reservar per correu electrònic (esplaixiroi@gmail.com) indicant un nom i el nombre de tiquets, la data màxima per fer reserves de tiquets és el DIMECRES 16. El mateix dissabte al matí al Casal o ja a la tarda nit en el fogueró es vendran els tiquets que restin però NO n'asseguram disponibilitat. Per tant, us agrairíem per no quedar-vos sense i tenir una millor previsió que en féssiu la reserva abans!

A més, oferim la possibilitat d'opció vegetariana sempre que es faci reserva prèvia! (Només aquells que hagin fet la reserva podran disposar d'aquestes safates!)

Recordam que tots els beneficis recaptats van destinats íntegrament a finançar les activitats de l'esplai així com el campament d'estiu. Per tant, esperam la màxima participació, ja que entre tots feim de l'esplai una família!

Us esperem a tots a les 20.00 h a la Plaça!

PD: RECORDAU PORTAR LES VOSTRES PRÒPIES PINCES, ELS MONITORS NO TENIM PER A TOTS!

Gràcies i fins al dissabte