Monitors

Daniel Ciero Sirviente - Extrovertido, energético, de espíritu joven, innovador, alto, rubio y loco (: - Un placer. Membre incondicional d´aquesta família groga. Amant de la ciència, la natura, les arts interpretatives i de la oratòria. Molta facilitat per parlar en públic encara que introvertit en les distàncies curtes. Capaç de transmetre tota l´alegria, humor i fins i tot bogeria que els infants necessiten, però també amb una gran conciència de les responsabilitats de ser monitor i amb una gran predisposició per aquestes. 


Mi nombre es Christian Piqueras, tengo 18 años. Me apasiona la fotografía y la música. Espero algún dia poder dedicarme al mundo audiovisual y seguir estando en esta pequeña familia amarilla.

Sóc n'Alba Rodrigo, futura mestra de primària i monitora a l'esplai on ja fa 5 anys que vaig començar com jove i ara començ el segon any de monitora. Em fascina el món educatiu. M'agrada la música, la lectura i el cinema.


Cristina Ribas Vich sóc una jove de 19 anys organitzada, responsable i treballadora. Aspirant a futura científica, amant de la naturalesa i de la vida saludable. Persona introvertida i tranquil·la amb la capacitat de transmetre la diversió i la calma necessàries a cada moment. Incorporació relativament recent a l'equip de monitors però molt implicada amb la tasca del nostre esplai.

Aina Francia: Legalment adulta amb ànima de nina. Amb moltes ganes d'estudiar teatre i treure llàgrimes i rialles. Els meus passatemps inclouen fer molta música i escriure històries fantàstiques o poesia. Segueixo aprenent coses noves cada dia i perseguint somnis. M'encanta conèixer llocs nous i viure noves experiències.


Margalida (Marga) Bennasar Tenc 18 anys i fa 5 anys que form part d’aquest Esplai. Enguany sóc monitora del grup de MITJANS Sóc una nina dolça que es preocupa pels altres. Intent esforçar-me al màxim per aconseguir el que em propòs. A primeres puc semblar una micona introvertida, però una vegada entr en confiança em mostr tal com sóc. Des del meu punt de vista el món groc és un lloc on mai et faltarà alegria, diversió, pau i amistat. A més, una vegada que en formes part no ho pots deixar de banda. Esper poder servir-vos d'ajuda en qualque moment en la meva estància com a monitora!

Cati Riber. 19 anys i tota una vida dins l'esplai. Un al.lota introvertida que li agrada fer riure als infants. Amant de la literatura.

Maria Rosa Salom. 20anys i tota una vida al esplai. Soc extrovertida i me agrada estar amb els nins y fer-los riure . Estudiant reposteria.

Laia. 19 anys i d'aquests un bon grapat dins l'esplai. Monitora i estudiant de disseny de Moda a temps (quasi) complet. M'encanta viatjar, l'art, conèixer i riure. Fent feina sempre amb ganes i il·lusió per transmetre als infants. Cor groc 💛

Soc na Raqueel, tenc 20 anys, me consider un persona simpatica, extrovertida, amiga dels meus amics, tenc paciencia, divertida y se men va sa pinsa moltes vegades. Tenc es grau mitja d'estetica, pero ara mateix no hi faig feina a n'aquest mon. M'encanta el maquillatje, he estat maquillant al teatre principal a les operes y me encanta aquest mon! Tambe m'agrada sa fotografia, fer manualitats, etc etc I res mes a contar, sempre podreu comptar amb jo per el que sigui. Si voleu sebre mes de jo nomes hi ha que demanaro ;)

Cristina Ferrer Ortega. 24 anys i 3 anys dins l'esplai. Responsable, sincera i amb gran dedicació, confiança i il•lusió en el món dels infants. M'agrada disfrassar-me i ensanyar d'una forma diferent. Estudiant per a Maestre d'Educació Infantil

Soc en Berna i actualment estudiant de 4t de Disseny Gràfic, membre del grup Tembo, aficionat a la pintura i a la música, m'agrada viatjar i no aturar quiet. Fa 6 anys, amb aquest, que soc monitor al esplai. Nin Xiroià des dels 5 anys i ara mateix en tengo 23. Alguna cosa més de jo? demana, no muerdo.


Soc na Marina, tenc 18 anys i em consider una persona divertida, animada i amb ganes per passar uns dissabtes d'esplai increïbles. Es el meu primer any com a monitora encara que duc des de petita a aquest món.


Me llamo Emi Cabrera, tengo 23 años, soy monitora de Jóvenes y estudiante de Arte Dramatico. Entre mis aficiones se encuentra el teatro, la música, la pintura e invertir todo el tiempo que puedo en sacar sonrisas a los niños de este esplai.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La vida es más sencilla y mucho más divertida cuando lo compartimos al lado de nuestros buenos amigos,por eso es muy importante que sepamos valorarlos y reconocer que son importantes para nosotros.
Si tuviera que hacer un listado para agradeceros todo lo que haceis por nosotros,creo que no acabaríamos .Así que lo resumimos diciendos gracias por vuestra amistad.Con nuestros momentos buenos y malos.ANONIMUS